Sushi valmistamise õpituba on suurepärane võimalus õppida midagi uut ja sisustada sellega näiteks oma sünnipäev või muu üritus koos sõprade või kolleegidega. Sushi õpituba saadavad alati huvitavad isiklikku laadi lood Jaapanist. Õpituba viib läbi 10 aastat Eestis sushirestorani pidanud peakokk. Õpituba saab korraldada lisaks eesti keelele ka inglise keeles. Soovi korral on võimalik ka vegan menüü alusel sushit valmistada.
Õpitoa raames pakutav menüü on alljärgnev:
– Alkoholivaba Jaapani tervitusjook
– Tervislik misosupp Jaapani lisanditega
– Sushi valmistamine vastavalt maitseeelistustele:
philadelphia maki (värske norra lõhe, kurk, kreemjuust, seesamiseemned)
california uramaki (lumekrabi, avokaado, kurk, lendkalamari)
nigiri: 1 lõhe, 1 krevett
lisandid: marineeritud ingver, sojakaste, wasabi
Peale sushi valmimist saate seda mõnusalt Vürtsis oma seltskonnaga nautida.