Itaalia toidu õpituba

Avasta Itaalia köögi võlud Vürtsis!

Itaalia köök on tuntud oma rikkalike maitsete, ajaloo ja kulinaarsete traditsioonide poolest. Meie toidukoolitus pakub põneva teekonna läbi Itaalia erinevate piirkondade, tutvustades iga piirkonna ainulaadset maitsete paletti ja traditsioone.

Põhja-Itaalia köök
Fookus on elegantsel ja sügava maitsega kulinaarial, kus kohtuvad Piemonte, Lombardia ja Veneto piirkondade parimad road. Koolitusel õpime valmistama autentseid suupisteid, ehedaid pastaroogasid ja klassikalisi liharaguu roogasid, mis on inspireeritud kohalikust veinist ja maitsetaimedest.

Kesk-Itaalia köök
Toskaana, Lazio ja Umbria toidud on täis maalähedasi ja rikkalikke maitseid. Siin tutvume autentsete eelroogadega, õpime valmistama tuntud pastaklassikuid ja avastame piirkonna liha- ja grillroogade saladusi, mis kajastavad piirkonna rustikaalset elegantsi.

Lõuna-Itaalia köök
Sitsiilia, Campania ja Puglia köögid pakuvad meeleolukat maitsete rännakut, kus segunevad Vahemere mõjud ja kohalikud traditsioonid. Koolitusel keskendume toitudele, mis on inspireeritud mereandidest, värsketest juurviljadest ning maitseküllastest maitseainetest, pakkudes ühtlasi võimalust valmistada tõelisi lõuna-Itaalia hõrgutisi.

Kogu koolituse jooksul õpid valmistama roogasid, mis toovad igasse söögikorda ehtsat Itaalia maitset ja loovad emotsiooni, mis viib sind hetkega Vahemere südamesse. Tule ja koge Itaalia maitsete sügavust ja mitmekesisust koos meiega!

Ühe koolituse käigus tutvume ühe piirkonna maitsete ning toiduvalmistamise kunstiga. Koolituse viib läbi Itaaliast pärit kokk.

Koolituse kestvus on ca 2,5-3h.

Küsi pakkumist oma seltskonnale